‘n MOOI WAAR VERHAAL

Er waren eens, twee vriedinnen, Brigitte Van Goethem en Nicole Melchior, die zich hadden verenigd om een ontplofbaar duo te vormen en zij stichten de firma etalage-evenementen Wind’o in april 1990.

De ene bracht zijn marketing en commerciele ervaring in de cosmetica sector in, de andere zijn decoratieve kwaliteiten.

Zeer snel, met veel motivatie, liefde voor het vak en de steun van belangrijke partners uit de cosmetica sector waaronder de firma’s Moureau, l’Oreal, de groepering van onafhankelijke parfumerieën Ako/Sarko en de keten Planet Parfum, hebben bijgedragen tot ‘n steeds groeiend zakencijfer.

De garage waarin de decors opgeslagen waren, werden verhuisd naar ‘n eerste depot, dan ‘n tweede, vervolgens ‘n derde om vandaag ‘n structuur van 8500m² stockageruimte, productie werkplaatsen en kantoren op de sites van Mont-Saint-Guibert en Gembloux voor te stellen.

De Mitsubishi break werd vervangen door ‘n gloednieuwe bestelwagen, dan ‘n tweede, ‘n derde …..om te evolueren naar ‘n vloot van 19 bestelwagens ten daagse .

Serge Soetewey en Philippe Gille, hun respectievelijke echtgenote en vennoten, ondanks hun eigen beroep, hebben hen meer dan ondersteund, de ene in het financiele beheer, de andere door zijn informatica kennis.

Zonder de kinderen te vergeten die, als jobstudenten, veel van hun vrije tijd hebben besteed met het vullen van kleine zakjes monsters, het ontdoen van zelfklevers, het uitsnijden van promo-infos… en na hun studies marketing en informatica, plus enkele jaren ervaring, zijn afgevaardigd beheerder-aandeelhouder geworden, en daardoor verantwoordelijk zijn geworden voor de verdere ontwikkeling : Virginie, Aurélie, Emilie en Laurent Soetewey

Een tweede bedrijf S-Pace eveneens gespecialiseerd in uitstalraam-evenementen werd opgestart in september 2003 om nieuwe klanten te bedienen waaronder de welbekende parfumerie Ici Paris XL.

Dankzij de familiale gebondenheid is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 44 competente en wilskrachtige medewerkers. Zonder dit zou ‘t avontuur nooit tot stand gekomen zijn .

Dankzij de aanwezigheid van gespecialiseerde vakmensen zoals: schrijnwerkers, schilders, bekleders, grafische productie operatoren, infografische designers, project ontwikkelaars, magazijniers, etalagisten, vitrofanisten, merchandisers, standbouwers, zijn wij in staat om als een stevige en dynamische ploeg aan de vragen en eisen van onze klanten te beantwoorden in verband met productie, levertijden en dergelijke.

Wat ook in onze mogelijkheden ligt is: versieringen van zalen, bedrijfspersoneel feesten, creatie en fabricatie van meubelen en rekken, de transformatie van winkels, evenementen concepten en originele animatie in de verkoopspunten.

Merken stimuleren, de firma’s S-PACE en WIND’O hebben de wereld van uitstalraambouwers omgebouwd ten gunste van de merken in de cosmetica sector zoals Dior, Chanel, l’Oreal, Estée Lauder, Paco Rabanne,…. evenals in de farmaceutische sector, optica, wijnhandel, juwelen en horloges, automobiel , ped food , lederwarenindustrie...

 

S-Pace en Wind’O stellen vandaag een zeer brede gamma van diensten voor :

EVENEMENT – STAND – UITSTALRAAM-PODIUM- MERCHANDISING-BINNENHUIS INRICHTING-VITROFANIE – DISPLAY – GONDELHOOFD –LINEAIRE HECHTING- FONTEIN – PLASMA TOTEM ……

 

Reeds 30 jaren ten dienste van de merken en winkelketens met ‘n geslaagde doelstelling : het in beeld brengen van hun imago en de promotie van hun producten.

 

….en de storie begint pas echt !

Image
WIND’O SA
Rue des Hayeffes, 2
1435 Mont-Saint-Guibert

+32 (0)10 650 653
S-PACE SA
1A rue du Riquau
1435 Mont-Saint-Guibert

+32 (0)10 650 744
E-MAIL

contact@s-pacewindo.be