DE AKTIVITEITEN

ONTWERP

1

2

This image for Image Layouts addon

FABRICACIE

PLAATSING

3

4

This image for Image Layouts addon

OPSLAGRUIMTE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
 • EVENEMENT
 • STAND
 • ETALAGE
 • PODIUM
 • MERCHANDISING
 • BINNENHUIS INRICHTING
 • VITROFANIE
 • DISPLAY
 • GONDOLHOOFD
 • LINEAIRE HECHTING
 • FONTEINE
 • PLASMA TOTEM

ALL IN : 4 in 1
 1. ONTWERP / COORDINATIE
 2. PRODUCTIE VERKOOP OF HUUR 
 3. PLAATSING
 4. OPSLAG

S-Pace en Wind’O stellen aan de merken, ondernemingen en winkelketens, een decoratieve “all in “ formule voor, teneinde de conceptie, de fabricatie (verkoop of verhuur, zie de catalogus) en de plaatsing van het gehele materiaal en meubileer voor de evenementen, stands, uitstalramen, merchandisers, binnenhuis inrichtingen, vitrofanies, displays, fonteinen, plasma totems , ….te garanderen.

Onze marketing coordinatoren in teamwork met onze designers, nemen het project van A tot Z in handen vanaf de grafische conceptie tot het installatie van het materiaal.

Zij voeren de fabricatie uit van de reclame op het verkooppunt en van het meubileer, dankzij een geïntegreerde structuur binnen de onderneming. Zij stellen voor om alle decoratieve elementen in te richten volgens een uitgewerkte grafische simulator in samenwerking met de marketing afdeling en rekening houdend met de richtlijnen van de klanten. Zij garanderen tenslotte de stockage van het materiaal voor het hergebruik.

Iedere stap is uiteraard dissocieerbaar ….

 

ONTWERP/ COORDINATIE

S-pace en Wind’o genieten van het vertrouwen en getrouwheid van een hyper selectieve klantenkring dankzij een belangrijke kennis van de merken, van hun richtlijnen maar eveneens van hun distributie netwerk.

De kracht en specialiteit van de ondernemingen S-Pace en Wind’o is het ontwerp/coordinatie van evenementen projecten, standen, uitstalramen, merchandisers, binnenhuis inrichting, vitrofanie, displays, fontein en plasma totems.

En met het enorme voordeel dat al de werkplaatsen onder één hoedje te hebben voor de productie en plaatsing, en ook voor de klant een “all in” ontwerp van A tot Z aan te bieden binnen de gewenste levertijden voor een zeer aantrekkelijke prijs!

6 project coordinator

7 infografisten designers

 

PRODUCTIE

S-Pace en Wind’o hebben geïnvesteerd in een belangrijke machine park voor schrijnwerkerij, schilderij, industriële naaimachines, grafische roll tot roll drukkerij en Durst en Hp R 2000 voor alle supports, groot en klein formaat, numerieke frezen Esko en laser Sei, hetgeen een grote productie soepelheid biedt en dus ook attractieve prijzen.

Voor degene die het bestaand materiaal willen huren bestaat er een catalogus van generieke meubels. Dit meubileer is ofwel geleverd zoals het is, ofwel aangepast aan het product of om het merk te promoten.

 

ECO –VERANTWOORDELIJKHEID

S-Pace en Wind’o, bezorgd voor het milieu, investeren in verven en latex inkten. De schilderij afdeling werd omgevormd om meer ecologische latex verven te behandelen. De nieuwe printer HP R 2000 op basis van latex inkten, verzekert een betere productie kwaliteit en is ECO-PRINTER.

De gebruikte verpakkingen zijn gemaakt van gerecycleerde kartons. Al de projecten pleiten voor verbouwing en het hergebruik.

9 grafische operatoren

6 schrijnwerkers, schilders, naaisters, bekleders

 

PLAATSING

Dankzij de centrale ligging van onze depots in België (Mont-St-Guibert en Gembloers), een belangrijke vloot van bedrijfsvoertuigen en een belangrijke kennis van het terrein, heeft tot gevolg dat onze etalagisten, vitrofanisten, merchandisers , ervaringrijke standbouwers snel het hele gebied van de Benelux kunnen dekken.

16 etalgisten, standbouwers, vitrofanisten

3 depots                                  8500 m²

 

OPSLAGRUIMTE

   3 depots                                 8500 m²

Image
WIND’O SA
Rue des Hayeffes, 2
1435 Mont-Saint-Guibert

+32 (0)10 650 653
S-PACE SA
1A rue du Riquau
1435 Mont-Saint-Guibert

+32 (0)10 650 744
E-MAIL

contact@s-pacewindo.be